Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Life Safety Products BV

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Autobranche
Stad Zoetermeer

Over Life Safety Products BV

Lifehammer ontwikkelt de beste producten voor autoveiligheid om de mens te beschermen. We bieden eenvoudige oplossingen voor complexe situaties. Waarmee u veilig en zichtbaar kunt zijn, anderen kunt helpen of om uit benarde situaties te ontsnappen.

Met het verkeer dat wereldwijd toeneemt, en auto's en bussen die steeds meer afhankelijk zijn van elektronica, blijft de noodzaak groeien voor onafhankelijke middelen en oplossingen waarmee mensen veilig blijven. Met een toegewijd team van innovatieve en creatieve mensen bieden we betere veiligheidsoplossingen en professioneel advies en ondersteuning. We werken samen met experts en professionals om alleen de beste oplossingen op gebied autoveiligheid aan te bieden.

Het is onze missie een toenemend aantal mensen toegang te geven tot onze innovatieve producten en een duurzame bijdrage te leveren aan een veiligere wereld voor mensen die reizen met auto, truck, bus of trein. Voor zowel consumenten als professionele gebruikers. Wij zijn al jarenlang een vertrouwde partner van politie, brandweer, eerste-hulp en reddingsteams.

Stages bij Life Safety Products BV

3 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.