Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Justice42

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Juridische diensten
Stad Den Haag

Over Justice42

Scheiden is emotie. Verdriet omdat je je relatie niet hebt kunnen redden. Bezorgdheid over je kinderen. Onzekerheid over hoe je omgeving gaat reageren en hoe je (financiële) toekomst eruit ziet. En dat terwijl je als je uit elkaar gaat voor de opgave staat om samen eerlijke afspraken te maken en praktische zaken te regelen.

Wij willen stellen helpen dit goed te doen. Zonder escalatie of juridische strijd. Niet door alles uit handen te nemen, wel door een online omgeving te bieden waarin zij ondersteund worden door de beste hulp en informatie. Op die manier kunnen zij zelf de regie over hun scheidingsafspraken nemen.

We nemen daarbij het voortouw in Nederland. Samen met en geïnspireerd door onze klanten werken we aan het verbeteren van ‘het scheiden’ door continue te innoveren op het vlak van begeleiding van scheiding. Wij geloven dat het proces waarin je terechtkomt als je uit elkaar gaat beter en innovatiever kan. Daar hebben onze klanten, hun kinderen (als die er zijn) en uiteindelijk de hele samenleving baat bij.

Uitelkaar.nl is onderdeel van Justice42, een sociale onderneming. Onze maatschappelijk missie staat voorop: het recht toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken via een gepersonaliseerde, online aanpak. Hiermee stellen we gebruikers in staat geschillen zoveel mogelijk samen op te lossen. Met ondersteuning waar nodig.

Stages bij Justice42

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.