Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij DAYLEE Digital

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Marketing, reclame & communicatie
Stad Harderwijk

Over DAYLEE Digital

DAYLEE is een digital bureau met de focus op relevante digitale communicatie door online personalisatie toe te passen in de customer journey.

Wij streven ernaar om iedere websitebezoeker een persoonlijke en prettige ervaring te bieden op e-commerce-, leisure- en travel websites. Dit realiseren wij door online personalisatie toe te passen met behulp van Datatrics. Een data-gedreven methode om de conversie en klantloyaliteit te verhogen.

- Conversie optimalisatie (CRO)
- Focus op online personalisatie
- Datatrics partner

Hoe helpen wij onze klanten?

DAYLEE helpt bedrijven met het verhogen van de conversie en klantloyaliteit door aan de slag te gaan met online personalisatie en optimalisatie. Dit doen we door databronnen te koppelen, 360 graden profielen op te bouwen en vervolgens te werken met customer journeys, dynamische en persoonlijke content, online persuasion technieken en profiling. Zowel op de website / webshop als in e-mail en online ads.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van een data management platform (Datatrics). Hiermee kunnen we de meest relevante content op het juiste moment aan de juiste klant laten zien. Dit zorgt voor relevantere communicatie en een verhoging van de conversie en het gemiddeld besteed bedrag.

Waar we in geloven?

We geloven in 'always be learning'. De ontwikkelingen online gaan snel en daarom besteden we veel tijd aan de ontwikkeling en het kennisniveau van ons team. Denk aan interne kennisoverdracht, cursussen / webinars volgen, congressen bezoeken en persoonlijke ontwikkeling. Als stagiair ben je onderdeel van het team en geldt voor jou hetzelfde.

Voor wie we werken
We werken o.a. voor: Diergaarde Blijdorp, Strong Viking, Watchdiscounter, Univé, Phonegigant, KraamZus

Stages bij DAYLEE Digital

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.