Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij DAYLEE Digital

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Marketing, reclame & communicatie
Stad Harderwijk

Over DAYLEE Digital

DAYLEE is een digital marketing bureau met de focus op relevante digitale communicatie door online personalisatie toe te passen in de customer journey. Hiervoor maken wij gebruik van slimme tools zoals Datatrics.

Waarschijnlijk heb je nog niet (zo vaak) van ons gehoord. Dat kan best kloppen, want ondanks dat we al een paar jaar bestaan zijn we niet zo actief bezig met onszelf te promoten. Nee, ook niet online. Dit komt vooral doordat we druk zijn met het behalen van goede resultaten voor onze klanten. Hier halen we het meeste plezier uit.

Waar we in geloven
Een groot creatief idee, bedacht en uitgerold met een groot deel van je budget, verspreid over 2 campagnes per jaar waarbij bereik belangrijk is en tussentijds bijsturen lastig is. Nee, daar geloven we niet in. Waar we wel in geloven? In het verspreid over het jaar aanwezig zijn bij de juiste doelgroep, op het juiste moment, met de juiste boodschap. Onder andere door te werken met customer journeys en door structureel data te analyseren. Wij noemen dit relevante digitale marketing.

Intern geloven we in 'always be learning'. De ontwikkelingen online gaan snel en daarom besteden we veel tijd aan de ontwikkeling en het kennisniveau van ons team. Denk aan interne kennisoverdracht, cursussen / webinars volgen, congressen bezoeken en persoonlijke ontwikkeling. Als stagiair ben je onderdeel van het team en geldt voor jou hetzelfde.

Hoe helpen wij onze klanten?

DAYLEE helpt bedrijven met het verhogen van de conversie door aan de slag te gaan met online personalisatie en optimalisatie. Dit doen we door te werken met customer journeys, dynamische en persoonlijke content, online persuasion technieken, profiling, funnel marketing en het koppelen van databronnen.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van een data management platform (Datatrics). Hiermee kunnen we de meest relevante content op het juiste moment aan de juiste klant laten zien. Dit zorgt voor relevantere communicatie en een verhoging van de conversie en het gemiddeld besteed bedrag.

Voor wie we werken
We werken o.a. voor: Diergaarde Blijdorp, Flevonice, Unive, Dekra en Agrifirm.

Stages bij DAYLEE Digital

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.