Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij DAYLEE Digital

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Marketing, reclame & communicatie
Stad Harderwijk

Over DAYLEE Digital

DAYLEE is een digital marketing bureau met een focus op data en growth marketing.

Waarschijnlijk heb je nog niet (zo vaak) van ons gehoord. Dat kan best kloppen, want ondanks dat we al een paar jaar bestaan zijn we niet zo actief bezig met onszelf te promoten. Nee, ook niet online. Dit komt vooral doordat we druk zijn met het behalen van goede resultaten voor onze klanten. Hier halen we het meeste plezier uit.

Waar we in geloven
Een groot creatief idee, bedacht en uitgerold met een groot deel van je budget, verspreid over 2 campagnes per jaar waarbij bereik belangrijk is en tussentijds bijsturen lastig is. Nee, daar geloven we niet in. Waar we wel in geloven? In het verspreid over het jaar aanwezig zijn bij de juiste doelgroep, op het juiste moment, met de juiste boodschap. Onder andere door te werken met customer journeys en door structureel data te analyseren. Wij noemen dit relevante digitale marketing.

Intern geloven we in 'always be learning'. De ontwikkelingen online gaan snel en daarom besteden we veel tijd aan de ontwikkeling en het kennisniveau van ons team. Denk aan interne kennisoverdracht, cursussen / webinars volgen, congressen bezoeken en persoonlijke ontwikkeling. Als stagiair ben je onderdeel van het team en geldt voor jou hetzelfde.

Hoe we onze klanten helpen
We onderzoeken, implementeren, testen, analyseren en adviseren. Dit doen we met name met betrekking tot digital marketing campagnes. We werken hierbij met een growth marketing framework. Dit betekent dat we ons niet alleen richten op het aantrekken en converteren van nieuwe klanten maar ook op bestaande klanten. Door ze terug te laten keren en ervoor te zorgen dat ze jouw bedrijf gaan aanbevelen. We testen hierbij continu nieuwe idee├źn om tot betere resultaten te komen. Hiervoor maken we onder andere gebruik van een data management platform.

Voor wie we werken
We werken o.a. voor: Diergaarde Blijdorp, Flevonice, Unive, Dekra en Agrifirm.

Stages bij DAYLEE Digital

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.