Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Sportfondsen Bussum

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Sport / Recreatie
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Stad Bussum

Over Sportfondsen Bussum

De buurtsportcoaches brengen Gooise Meren in beweging

De Buurtsportcoaches, de Sportverenigingsondersteuner en de Jongeren op Gezond Gewicht regisseur (JOGG), in dienst bij Sportfondsen Gooise Meren, ondersteunen sportaanbieders en bevorderen een gezonde leefstijl van inwoners van de gemeente Gooise Meren. Daarbij staat regelmatig sporten en bewegen, gezond eten en drinken en buiten zijn met anderen centraal.

Wat doen de Buurtsportcoaches?
De Buurtsportcoaches streven naar meer deelname aan sport- en beweegactiviteiten door kinderen, jongeren, volwassenen en senioren, die een barrière ervaren om te bewegen (geestelijk, motorisch, sociaal, financieel) of die aansluiting zoeken in de maatschappij (re-integratie, nieuwkomers, isolement).

Wat doet de Verenigingsondersteuner?
De Sportverenigingsondersteuner draagt bij aan organisatorisch, financieel en bestuurlijk gezondere verenigingen en aan kennis- en informatie-uitwisseling tussen sportaanbieders en andere sectoren.

Wat doet de JOGG regisseur?
De Jongeren op Gezond Gewicht regisseur creëert een gezonde omgeving op plekken waar kinderen en jongeren veel komen, zoals school, sport en werk. Zij verbindt en werkt samen met publieke en private organisaties in de buurt zoals de gemeente Gooise Meren, scholen, kinderopvang- en welzijnsorganisatie en sportverenigingen.

Meer informatie
Benieuwd naar de sportaanbieders bij jou in de buurt of de aankomende evenementen?
Kijk op onze nieuwe website www.gooisemerenbeweegt.nl

Stages bij Sportfondsen Bussum

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.