Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij ATS Systems

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Techniek / Engineering
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Dordrecht

Over ATS Systems

ATS systems is een dynamisch bedrijf in de wereld van de beveiligingstechniek. Onderstaand lees je onze beschrijving. Bij ATS systems werken collega's die, meestal door veel opleiding, kennis en ervaring, op kantoor of onderwerk, bezig zijn met de moderne toepassingen van beveiligingstechniek. Kortom, een interessante wereld waar veel te leren valt!!! Het bedrijf is gevestigd in Dordrecht.

ATS systems kan een totaalpakket van beveiligingsoplossingen aanbieden. De meeste beveiligingsoplossingen worden gestuurd door techniek. Dit vereist veel kennis en vakkundigheid van onze medewerkers. Wij lopen voorop in de beveiligingsontwikkelingen. De beveiligingsconcepten die wij vandaag leveren, moeten ook in de toekomst voldoen aan alle eisen.

Beveiliging is een breed begrip, dat ATS systems compleet voor u in kan vullen. Van inbraakbeveiliging tot brandmeldsystemen. U heeft bij ons alle beveiligingsoplossingen tot uw beschikking. Wij adviseren u waar u rekening mee moet houden. Natuurlijk heeft u persoonlijke wensen, maar ook uw verzekering en de brandweer stellen eisen.

Na de installatie van uw beveiligingsoplossingen zorgen wij er met vakkundig onderhoud voor, dat uw systemen altijd in orde zijn. Ieder jaar controleren wij via een audit of uw beveiligingsconcept nog voldoet aan alle wensen en eisen. Uw veiligheid, maar ook die van uw medewerkers of familieleden, is bij ons in vertrouwde handen.

Stages bij ATS Systems

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.