Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij JEVEKA BV

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Stad ALMERE POORT

Over JEVEKA BV

Jeveka, de passende verbinding
Jeveka is een gerenommeerd technische groothandel in bevestigingsartikelen en gereedschappen en bestaat al sinds 1937. Jeveka heeft 100.000 producten in het assortiment waarvan er meer dan 35.000 direct uit voorraad geleverd kunnen worden. Wij voeren bekende merken als Unbrako, Kato, Fibro en Schumacher en hebben ook onze eigen merken Jextar en Jeclin.

Met onze eigen productie kunnen wij, naast onze standaard merken, maatwerk en specials leveren.

Onze klanten bevinden zich met name in machinebouw waaronder het hightech segment. Hoge standaarden zijn in deze sector een must. In de kwaliteitsruimte beschikken wij over apparatuur en technische kennis om zelf kwaliteitscontroles uit te voeren. De kwaliteitsruimte is ook in te zetten voor uw projecten.

Ook heeft Jeveka ervaring in voorraadbeheer en het automatiseren van logistieke processen. Dit noemen wij ook wel ontzorgen 4.0.

Wij werken bewust aan kwaliteit, duidelijkheid en vertrouwen. Dit doen wij door continu te investeren in onze mensen, klanten, producten en leveranciers.
Als importeur en leverancier van bevestigingsartikelen en gereedschappen zijn wij ons bewust van onze verantwoordelijkheden met betrekking tot de samenleving en het milieu.

Stages bij JEVEKA BV

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.