Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Trouwen in het Bos

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Entertainment / Events
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Duiven

Over Trouwen in het Bos

Trouwen in het Bos staat voor het creëren van volledig gefaciliteerde bruiloften in het bos, inclusief hoogwaardige catering, goede stretchtenten, sfeervolle verlichting, de mooiste bloemen en styling waar je op Pinterest bij wegdroomt.

Met ons unieke totaalconcept zijn we in staat om een bruidspaar volledig te ontzorgen en in een sprookjesachtige setting ongedwongen te laten genieten. Ons team is de gehele dag aanwezig om het niemand aan iets te laten ontbreken.
Wij bieden verschillende arrangementen, van een kleine ceremonie met toost en taart tot een volledige dag, inclusief feest op één locatie. Tevens is het mogelijk om enkel de styling door ons te laten verzorgen op een door jullie zelf gekozen locatie.

Met Staatsbosbeheer als hoofdpartner bieden wij de mooiste boslocaties aan door heel Nederland. Kun je bij ons alleen trouwen in het bos? Nee! Het is ook mogelijk in eigen tuin, weiland, boomgaard, langs het water of bij een rustieke schuur of schaapskooi. Waar natuur is daar zijn wij!

Stages bij Trouwen in het Bos

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.