Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Five City Spa

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Cosmetica / Persoonlijke verzorging
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Amsterdam

Over Five City Spa

Bekijk bovenstaande video vanaf 6:40 minuten!

NEXT GENERATION SPA

Onze passie omvat alles wat te maken heeft met een gezonde levensstijl en het onderhouden daarvan. Wij geloven dat ontspannen en je even onttrekken aan het drukke moderne leven daar onderdeel van uitmaakt. Daarom is Five City Spa in augustus 2014 geopend in Utrecht. De spa heeft een unieke ambiance die toegankelijk is voor een breed publiek, met ruime openingstijden en vriendelijke prijzen. In Utrecht vind je ons in de luwte van het centrum in de charmante Wittevrouwen buurt. Op 1 augustus 2018 is onze tweede vestiging geopend in het hart van de Pijp in Amsterdam. We kijken ernaar uit je daar (ook) te zien!

MASSAGES

De massages zijn zoals ze horen te zijn, op maat met jouw eigen voorkeuren en focuspunten. Met zorg is onze signature Five Full Body Massage samengesteld, tevens bieden we specifieke massages aan zoals de Pregnancy en Mama Massages. Alle “Five” zintuigen krijgen aandacht hetgeen je bezoek aan de spa tot een unieke belevenis maakt. Vind hier onze massage treatments.

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Als het gaat om gezichtsbehandelingen hebben we het merk gevonden wat past bij de huidige trend van een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Team Dr. Joseph produceert een 100% gecertificeerde biologische gezichtsverzorgingslijn en heeft bijbehorende gezichtsbehandelingen ontwikkeld. Het merk komt uit Zuid-Tirol en combineert sinds 1986 de laatste hightech technieken met de kennis van eeuwenoude volksgeneeskunde met planten en bloemen. Je huid wordt op een natuurlijke manier fris, krijgt een lift en eventuele huidproblemen worden op een duurzame manier opgelost zonder extra toevoegingen. Het is een heerlijke geuren -en ontspanningsreis door de tuinen van Team Dr. Joseph.

Stages bij Five City Spa

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.