Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij BOOZTR

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Zakelijke dienstverlening
Stad Klimmen

Over BOOZTR

BOOZTR is in augustus 2018 opgericht door Fabian Otten en Robert-Jan van Embden.

Als zelfstandig ondernemers werkzaam in de consultancy ervaren ze al jaren de hoge druk van de projecten waarin ze participeren. Regelmatig trappen ze het spreekwoordelijke gaspedaal (te) vaak (en soms nog dieper) in door bijvoorbeeld de lunchpauze over te slaan en ‘lekker even door te gaan’. Of door ‘s avonds tot in de late/vroege uurtjes in de hotelkamer de laptop open te slaan om nog ‘even die extra werkmeters te maken’ met onvoldoende (kwaliteit van) slaap tot gevolg. Te weinig rustmomenten, te veel stress…

Op vrijwel alle projecten waar ze werkzaam zijn geweest (maar ook op hun huidige projecten) zien ze dat er steeds meer mogelijkheden worden geboden om te bewegen/sporten en bieden bedrijfskantines ook steeds vaker gezonde(re) lunches. Er wordt echter geen mogelijkheid geboden om even écht tot rust te komen op de werkvloer. Dat kan en moet anders dachten ze! Het moment dat BOOZTR als bedrijf het levenslicht zag!

Ze zijn op zoek gegaan naar een mooi en functioneel product dat primair zijn toepassing vindt als powernap pod maar ook additionele functies biedt zodat deze voor bedrijven en instellingen breder toepasbaar is. Ze dachten hierbij bijvoorbeeld aan kolven en werken (laptop gebruiken en bellen).

Deze functionaliteiten en meer (denk aan ondersteuning bij burn-out preventie/reintegratie, kolven en werken), hebben ze gevonden in de producten van de Finse leverancier GoSleep. Reeds vanaf 2012 worden hun producten ieder jaar weer opnieuw door tienduizenden passagiers gebruikt op diverse vliegvelden wereldwijd.

Hoewel BOOZTR pas een klein jaar onderweg is mogen ze de Vrije Universiteit van Amsterdam, het Leids Universitair Medisch Centrum en bijvoorbeeld Nationale Nederlanden tot hun tevreden klanten rekenen. En de groei zet onverkort door...

Stages bij BOOZTR

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.