Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Innovatiehub Achterhoek-Liemers

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Bedrijfsomvang Groot (250+)
Stad Didam

Over Innovatiehub Achterhoek-Liemers

Innovatiehub is het overkoepelende orgaan van een tiental op zichzelf staande Innovatiehubs in Gelderland – voornamelijk in de regio Achterhoek. Een Innovatiehub bestaat meestal uit 3 tot 6 bedrijven, waar MBO, HBO of WO studenten de mogelijkheid hebben een uitdagende (meewerk)stage of afstudeeropdracht uit te voeren.

Een Innovatiehub bestaat uit een groep studenten die individueel of in groepsverband verschillende kennis- en innovatievragen van het bedrijf onderzoeken en beantwoorden. In dit proces worden zij begeleid door een Hubmanager. Het bedrijf stelt de innovatie-ambitie vast en de Hubmanager is vervolgens verantwoordelijk voor het koppelen van de juiste studenten aan de stages en vraagstukken. Dit leidt tot een gemixte groep van studenten, van verschillende onderwijsinstellingen, niveaus en opleidingen. De Hubmanager zorgt voor continuïteit in de opdrachten, regelt en begeleidt de studenten – naast de inhoudelijke begeleiding vanuit de bedrijfscoach – in het proces.

Voordelen voor de student
Om studenten zoveel mogelijk uit hun stage- of afstudeeropdracht te laten halen, krijgen zij de mogelijkheid om gebruik te maken van de extra’s die een Innovatiehub biedt:

- Het bijwonen van bijeenkomsten met andere studenten uit de hub, om kennis en ervaringen uit te wisselen.
- Het volgen van trainingen, zoals trainingen op het gebied van solliciteren of adviesvaardigheden. Dit alles om een goede voorbereiding te krijgen op de arbeidsmarkt.
- Extra begeleiding vanuit de Hubmanager op het proces: coaching voor het plan van aanpak en de verdediging.
- Studenten krijgen een kijkje in de keuken van andere bedrijven uit de hub.
- Tips vanuit de Hubmanager op het gebied van lay-out, taalgebruik en leesbaarheid.

Stages bij Innovatiehub Achterhoek-Liemers

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.