Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Act-3D / Lumion

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Automatisering en ICT
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Sassenheim

Over Act-3D / Lumion

Is het programmeren van software met een perfecte user-experience jouw passie? Ben je geïnteresseerd in het oplossen van complexe vraagstukken, webtechnologie en het bouwen van cloudtoepassingen? Dan ben je bij ons aan het goed adres.

Wij zijn de makers van Lumion, een succesvol software product voor architectuurvisualisatie, gemaakt met 3D technologie uit de wereld van computer games. Lumion maakt het makkelijk voor architecten om hun 3D CAD modellen op een aantrekkelijke manier aan te kleden met materialen, omgevingsobjecten, wolken en belichting, om zodoende mooie plaatjes en video’s te kunnen presenteren aan hun klanten. Lumion wordt in Nederland ontwikkeld en wereldwijd verkocht.

Ons product is erg succesvol en het bedrijf is de afgelopen periode dan aanzienlijk gegroeid. Aan zowel systemen die onderdeel zijn van het product als systemen die nodig zijn voor de bedrijfsvoering, worden steeds meer eisen gesteld. Dit zijn met name zelf ontwikkelde webapplicaties die draaien in Microsoft Azure. We hebben een serie opdrachten uitgeschreven die betrekking hebben op onderzoek en ontwikkeling van deze systemen. Daarnaast willen we slagen maken op het gebied van Business Intelligence.

Stages bij Act-3D / Lumion

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.