Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij VisaCare B.V.

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Automatisering en ICT
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Den Haag

Over VisaCare B.V.

VisaCare heeft in de afgelopen jaren een next-gen expert systeem ontwikkeld wat vakinhoudelijke expertise, BPM en workflow verweven heeft. Het systeem past haar kunstmatige intelligentie toe en excelleert in de verregaande mate waarin het wet- en regelgeving automatiseert/robotiseert. Met behulp van haar algoritmen kan het systeem complexe bureaucratische processen, waaronder de immigratieprocedures, optimaal ondersteunen.

Onderwijsinstellingen en internationale bedrijven worstelen met de complexiteit van wet- en regelgeving rondom hun internationaal personeel. VisaCare richt zich momenteel met name op deze groep en heeft een groot deel van de processen op dat gebied reeds ondervangen.

VisaCare is een jong groeiend ICT-bedrijf bestaande uit 8 medewerkers en een aantal externen, in een dynamische omgeving. Daardoor ontstaan voor medewerkers vaak nieuwe kansen en uitdagingen. Werknemers van VisaCare krijgen hierdoor veel mogelijkheden om, naast het ontwikkelen van hun functie, ook hun talenten en competenties verder te ontwikkelen.

VisaCare is gevestigd in de New World Campus en lid van de Dutch Innovation Community en Social Innovation Europe. Belangrijkste kernwaarden zijn: kwaliteit, professionaliteit, no-nonsense.

“It always seems impossible until it’s done.” Nelson Mandela

Stages bij VisaCare B.V.

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.