Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Vibe Group

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Werving en selectie / uitzendbureaus
Bedrijfsomvang Groot (250+)
Stad Amsterdam

Over Vibe Group

Vibe Group is een internationale IT-staffing groep met het grootste, niche gedreven IT-netwerk van Nederland, België en Duitsland. Wij geloven in de kracht van specialisme. Door brands on verticals op te richten, delen wij de IT-markt op in vijf deelmarkten. Als collectief beschikken onze brands Visser & Van Baars, Spilberg, Tergos , Eswelt en Perca Search over een uniek netwerk en gedetailleerde kennis binnen de verschillende IT segmenten. Altus Staffing is het overkoepelende IT-brand, veelal gericht op het bieden van een totaaloplossing in IT-expertise aan opdrachtgevers. Zij hebben hierdoor één aanspreekpunt.

Bij Vibe Group hechten we erg veel waarde aan onze bedrijfscultuur. Om onderlinge cohesie binnen onze groep te bewaken, hebben we het Vibe Group DNA uitgebreid beschreven. Wij handelen altijd vanuit onze DNA waarden : Kwaliteit, Intelligentie, Gedrevenheid, Plezier en Authenticiteit. Deel jij deze waarden met ons?

De naam Vibe Group zegt het al, een goede vibe is essentieel voor de groei van een bedrijf. Zeker op het gebied van staffing. De IT-staffing markt is zeer dynamisch en vraagt veel van een consultant. Vibe Group faciliteert haar Consultants in alles wat zij nodig hebben om succesvol te zijn. Hierdoor bouwen zij aan hun eigen toekomst, de toekomst van IT-professionals en opdrachtgevers, en de toekomst van ons bedrijf. Daarom is onze purpose: Creating the Future.

Stages bij Vibe Group

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.