Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Optimus advisering B.V.

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Techniek / Engineering
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Waarder

Over Optimus advisering B.V.

Optimus Advisering is een dynamische en innovatieve organisatie en laat zich niet beperken door alleen standaard oplossingen. We zijn gespecialiseerd in infrastructurele-, verkeerskundige- en energievraagstukken. Deze kunnen wij zowel in de ontwerp uitvoering als onderhoudsfase, zelfstandig of adviserend realiseren. Indien nodig realiseren wij een project van het begin tot het eind doordat wij de kennis hebben over de gehele keten van de assets
Optimus Advisering biedt een breed pakket aan diensten. De professionals van Optimus Advisering worden ingezet bij diverse opdrachtgevers op toonaangevende projecten. Onze proffessionals beschikken zowel over een brede technische kennis, alsook over de kennis van de processen, wensen en behoefte van de opdrachtgevers in deze branche. Bovendien kunnen wij, door jarenlange samenwerking, als een team snel inspelen op specifieke wensen en zijn daardoor snel inzetbaar op projecten.
Op deze site (www.optimusadvisering.nl) vindt je de diensten die Optimus Advisering u kunt bieden, net als de kennisgebieden en de projecten waarbij onze professionals actief betrokken zijn geweest.
Wil je weten wat Optimus Advisering voor je kan betekenen, neem dan contact op met Martin Klerks, Ronald van Vliet

Stages bij Optimus advisering B.V.

3 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.