Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij YFU

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Non-profit
Stad Vinkeveen

Over YFU

YFU is een non-profit, non-politieke, niet-religieuze organisatie. Hoewel elk land een kantoor heeft met een professionele staf, wordt veel werk gedaan door vrijwilligers. De vrijwilligers en de staf op kantoor helpen de student om voor, tijdens en na het uitwisselingsjaar optimaal te profiteren van de uitwisselingservaring.

De doelstelling van YFU is: “Make the world your home. YFU advances intercultural understanding, mutual respect, and social responsibility through educational exchanges for youth, families, and communities”.

Met ruim 60 jaar ervaring onderscheidt YFU zich door de volgende waarden:

Learning: For Life
Volunteering: Engaged and Dedicated
Caring: Personal and People-Oriented
Valuing Diversity: Inclusive and Fair
Promoting Quality, Transparency, Sustainability
Cooperating in International Solidarity

Wij hebben inmiddels ruim 7000 Nederlandse jongeren begeleid op uitwisseling naar plaatsen over de hele wereld (outbound).
Elk jaar mogen wij ook een groep buitenlandse studenten ontvangen in ons land (inbound).

Deelnemers aan de YFU uitwisselingsprogramma's maken kennis met een gastgezin met een andere culturele achtergrond, dat een andere taal spreekt en een andere leefwijze heeft. Deze onderdompeling in een andere cultuur bevordert begrip en tolerantie voor elkaar en zorgt voor zelfinzicht.

Onze klantengroep bestaat uit de in- en outboundstudenten en hun (gast)gezinnen, onze vrijwilligers, sponsoren, scholen en andere relaties die een bijdrage leveren aan YFU.

Stages bij YFU

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.