Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij CEO Marketing

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Marketing, reclame & communicatie
Stad Utrecht

Over CEO Marketing

CEO Marketing is een jonge en ambitieuze organisatie die zich inzet voor verschillende goede doelen. Wij ondersteunen deze organisaties in hun fondsenwerving door jaarlijks honderdduizenden mensen te bereiken aan de deur, op evenementen en op straat.

Op kantoor werken we met een leuk team van 4. We werken voor 6 klanten en in samenwerking met zo'n 65 zelfstandige ambassadeurs door het hele land. Genoeg gezelligheid dus!

Omdat wij snel groeien hebben we versterking nodig. We zoeken iemand die ons kan ondersteunen in alles wat er op een dag voorbij komt. Denk hierbij aan het maken van rapportages, het beantwoorden van mails, in het contact met onze ambassadeurs, het organiseren van borrels, het bijwerken van de administratie en het notuleren in vergaderingen. Geen zorgen, we gaan samen kijken waar jij goed in bent, en leren je wat je nog niet goed kan. Bovendien is er geen vast takenpakket, dus we kunnen ons aan elkaar aanpassen.

Waarom bij ons stagelopen?

We zijn een jong en ambitieus bedrijf. We werken met mensen tussen de 20 en de 35. We houden van gezelligheid en een drankje op zijn tijd, maar er wordt ook hard gewerkt. Als jonge organisatie komen we veel uitdagingen tegen, leren we een hoop en groeien we in een rap tempo.

Bovendien kom je te werken op een parel van een locatie in een grachtenpand aan de Oudegracht in Utrecht. Er is lekkere koffie, een Sonos-installatie en een grote TV met Playstation en Netflix voor in de pauze. ;-)

Stuur vooral een berichtje als je vragen hebt.

Stages bij CEO Marketing

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.