Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij RARE B.V.

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Entertainment / Events
Stad Amsterdam

Over RARE B.V.

RARE is een evenementen en concepten bureau met de focus gericht op culinaire evenementen. Sinds Februari 2016 is Henk-Jan Kakebeen (oud hotello!) de trotse eigenaar van RARE.
Het bekendste en grootste evenement van RARE is Taste of Amsterdam, dat in 2020 voor de 12e keer zal plaatsvinden van 29 mei – 1 juni.
Taste of Amsterdam is onderdeel van de internationale culinaire evenementen organisatie ‘Taste Festivals’. In 2004 werd de eerste editie van Taste georganiseerd in Londen, sindsdien vindt het evenement over de hele wereld plaats en staat Taste in steden als Sydney, Melbourne, Auckland, Johannesburg, Kaapstad, Dubai, Milaan en sinds een aantal jaren dus ook in Amsterdam!
Naast Taste of Amsterdam zijn er ook genoeg andere interessante culinaire projecten waar RARE zich mee bezig houdt. Denk aan het festival Butcher’s Heaven van Julius Jaspers, organisatie van Kookboek van het Jaar, het 24Kitchen Festival, Independent Hotel Show 2019, Winter BBQ van Jord Althuizen, pr-projecten en zakelijke events – en wie weet wat nog meer allemaal. Genoeg te doen in 2020!

Stages bij RARE B.V.

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.