Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Natural Tableware - Disposables.bio

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Stad Amsterdam

Over Natural Tableware - Disposables.bio

De missie Natural Tableware is het aanbieden van groene alternatieven om mee te helpen met het uitfaseren van plastic disposables in de wereld. Door deze missie voorop te stellen in al onze beslissingen en op een zo duurzaam mogelijke manier te ondernemen zijn wij in staat om onze gestelde impact goals – vermindering van CO2 door gebruik van natuurlijke materialen en reductie van schadelijk zwerfafval - na te streven. Met trots kunnen we onszelf dan ook een ‘social enterprise’ noemen.
Niet alleen maken wij gebruik van geverifieerde “goede” grondstoffen. Wij zorgen er ook voor dat onze eigen medewerkers, ook in onze fabriek in Zuid-India/ China onder eerlijke omstandigheden en tegen eerlijke beloning hun werk kunnen doen. Het resultaat mag er zijn: de kwaliteit van onze producten is betrouwbaar, constant en hoog.

Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere aanbieders door productie en ontwikkeling in eigen beheer te hebben en de specifieke focus op groene alternatieven. Wij hebben dan ook nooit anders gedaan dan het ontwikkelen van duurzame disposables en verpakkingen. Dit stelt onze klanten in staat direct in te kopen bij de bron wat zowel kwaliteit als prijs ten goede komt.

Stages bij Natural Tableware - Disposables.bio

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.