Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Brink Licht

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Architectuur / Design
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Utrecht

Over Brink Licht

Introductie

Goede verlichting geeft cachet aan iedere ruimte. Het biedt de mogelijkheid eindeloos te variëren en te creëren. Licht is dan ook de ultieme sfeermaker, zowel binnen als buiten. Sfeer die je kunt voelen, ervaren en ondergaan. Sfeer die moeiteloos is af te stemmen op een ieders persoonlijke beleving en smaak. Dit is het uitgangspunt van de collectie die Brink Licht voor u heeft samengesteld. Een collectie van armaturen die één ding gemeen hebben: ze zijn stuk voor stuk verrassend ontworpen met oog voor detail.

Uitdaging

Het kiezen van de juiste verlichting is een kunst. Professionele hulp is daarbij vaak onontbeerlijk. Je streeft immers naar het optimaal gebruik van licht, dus zoek je een partner die je ideeën, stijl en budget optimaal weet te interpreteren en combineren. Onze ervaren lichtadviseurs assisteren en begeleiden je graag bij het maken van de juiste keuze. Zo ben je zeker dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Service

Niet al onze klanten willen totaal geïntegreerde service, soms is het design al bepaald en zijn de ideeën compleet uitgewerkt. Je kunt ook alleen van onze inkoopcontacten en logistieke coördinatie gebruik maken. Onze flexibiliteit maakt het mogelijk verschillende soorten opdrachten uit te voeren en verschillende serviceniveaus aan te bieden.

Installatie

Installatie is een vak apart. Daarom installeert Brink Licht niet zelf, maar heeft ze met diverse vaste partners goede afspraken gemaakt. Hierdoor is onafhankelijkheid en kwaliteit gewaarborgd. Elk van onze partners heeft zijn eigen expertise. Wij brengen je graag in contact met de installateur die je het best van dienst kan zijn. Daarbij kun je gebruik maken van de prijsafspraken die we met onze huisinstallateurs hebben gemaakt, waardoor je kunt profiteren van gereduceerde tarieven.

Wonen

Een huis is een expressie van de identiteit van de bewoner. Iedereen maakt zijn huis bewust of onbewust uniek, zodat het aan de individuele vereisten en voorkeuren voldoet. Licht is één van de beste sfeerscheppers in huis, het bepaalt hoe je een ruimte ervaart. Verlichting is meer dan louter functioneel, het creëert tevens een bepaalde sfeer. Licht kan verhullen en accentueren. Het kan je in een bepaalde gemoedstoestand brengen; veel licht stimuleert activiteit, gedimd licht brengt rust en intimiteit. Naast de puur functionele aspecten heeft goede verlichting decoratieve waarde. De combinatie van een goed vormgegeven armatuur en fraai licht is een genot voor het oog. Ook in de tuin is licht een sfeermaker. Met de juiste verlichting geniet je dubbel zoveel van je tuin, overdag door de mooi vormgegeven armaturen, ’s avonds door het lichtschouwspel.

Werken

Weldoordachte verlichting op de werkplek is geen overbodige luxe. Net zoals te weinig licht niet goed is, geldt ook het omgekeerde. Bij een te hoge lichtsterkte treden verblinding en reflectie op. Met alle gevolgen van dien: hoofdpijn, vermoeidheid en een branderig gevoel in de ogen. Om verblinding te vermijden, kunnen armaturen die zich achter en boven de werkplek bevinden beter worden afgeschermd, verplaatst of worden weggedraaid. Ook in een werkomgeving mag de verlichting mooi zijn; het is mede bepalend voor uw bedrijfsimago. De selectie van de juiste verlichting hangt onder meer af van de activiteit die wordt verricht in de betrokken ruimte. De gangbare norm voor verlichting op kantoor is 250 tot 500 lux. Onze ervaren specialisten kunnen op korte termijn een gedetailleerde lichtstudie uitwerken en u adviseren bij de keuze van armaturen. Ook brengen wij advies uit over installatiemogelijkheden en schakeltechniek. Het aanlichten van kunst op kantoor is een van onze specialiteiten.

Stages bij Brink Licht

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.