Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Getaway Travel

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Horeca en toerisme en reizen
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Amsterdam

Over Getaway Travel

Getaway Travel specialiseert zich al meer dan tien jaar in het ontwikkelen van inspirerende reiswebsites. We ontwerpen en onderhouden websites over verre landen en continenten, zoals Amerika.nl, Australie.nl, Indonesie.nl, Afrika.nl en ZuidAmerika.nl. Maar dat is lang niet alles! Voor iedere reiservaring die een reiziger deelt via GetawayTravel.nl verdient hij 50 groene schepjes die staan voor een donatie aan ons goede doel Justdiggit. Justdiggit helpt de aarde een stukje groener te maken.

Met meer dan 220.000 Facebook Likes, 400.000 nieuwsbriefabonnees en 3.500.000 bezoekers per jaar is Getaway Travel een van de grotere online publishers in de reiswereld.

Onze reiswebsites worden geschreven door reisfanaten met een passie voor verre bestemmingen. De werknemers van Getaway Travel gebruiken hun eigen reiservaring bij het schrijven en onderhouden van de online reismagazines.

De Herengracht in Amsterdam vormt de thuisbasis. De missie van Getaway Travel is inspireren. Dit zie je ook terug bij onze werknemers. We blijven elkaar stimuleren tijdens het werk en lunchen bijna altijd samen. Het liefst buiten in de zon. De beste ideeën ontstaan vaak aan de picknicktafels tijdens één van de borrels of barbecues in onze grote achtertuin.

Onze stages vallen binnen de Getaway Academy. De Getaway Academy is een community voor talenten die in de online media willen werken en die affectie hebben met de reisbranche. De academie is opgedeeld in twee delen:1. Stages 2. Workshops voor reisreporters. Lees hier meer: http://getaway.nl/nl/academy/

Stages bij Getaway Travel

29 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.