Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij U2Pi

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Drukkerijen / Uitgeverijen
Stad Den Haag

Over U2Pi

Uitgeverij U2pi is gevestigd in Den Haag, bestaat sinds 2004 en geeft voornamelijk Nederlandstalige boeken uit op de Nederlandse en Vlaamse markt. Ons fonds bevat onder meer literatuur, (auto)biografieen, gezondheid, levensbeschouwing, geschiedenis, wetenschap en kinderverhalen.

De redactie beoordeelt ingezonden manuscripten op schrijfvaardigheid, originaliteit en commerciƫle haalbaarheid. U2pi werkt met bekende en nog niet ontdekte auteurs.

De uitgeverij is niet alleen verantwoordelijk voor het drukken en verspreiden van het boek maar ook voor de marketing. Dit begint bij een goede cover en flaptekst.

Onze boeken zijn verkrijgbaar in alle boekhandels in Nederland en Vlaanderen, zoals Paagman, Bruna en Van Stockum maar ook bij online aanbieders als Bookspot en Bol.com. Verder is ons gehele fonds verkrijgbaar via 'Kelbo.nl', onze eigen webshop met een uniek aanbod van auteurs.

Ook worden er via ons titels in eigen beheer uitgegeven. Alle diensten die nodig zijn om een boek professioneel zelf uit te geven bieden wij aan via Jouwboek.nl

Voor schrijvers die nog niet toe zijn aan het publiceren van een boek biedt de schrijfschool van de uitgeverij een uitgebreid scala aan schrijfcursussen en -workshops.

Stages bij U2Pi

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.