Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Ubuntu Sport VOF

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Sport / Recreatie
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Utrecht

Over Ubuntu Sport VOF

Ubuntu Sport is een sportacademie, dat vanuit onze visie, ervaring en unieke aanpak clubbestuurders advies geeft, jeugdtrainers opleidt in coaching en inspirerende sportevenementen organiseert, onder andere voetbalkampen.

Onze missie is om kinderen te laten sporten in een positief sportklimaat en hen te stimuleren hun vaardigheden te ontwikkelen als sporter en als mens, zogenoemde 'sports & life skills'.

Teamsport is bij uitstek geschikt om kinderen spelenderwijs deze ‘skills’ bij te brengen, waar zij de rest van hun leven ook buiten de sport profijt van hebben. Dit geldt voor recreatieve sporters, maar ook voor topsporters.

Wij leren trainers hoe zij een positief sportklimaat kunnen creëren en kinderen kunnen inspireren het beste uit zichzelf en hun team te halen. Dit doen wij tijdens onze evenementen, volgens onze ‘Sport to Grow’ coachingsmethode, die wij ontwikkeld hebben met specialisten uit sport, onderwijs en pedagogiek.

Ubuntu Sport organiseert evenementen voor verschillende amateurclubs in voetbal en op korte termijn in hockey, voor FC Utrecht (Voetbalkampen, Voetbalschool, Keepersclinics) en voor BSO's (sportclinics, sportdagen).

Stages bij Ubuntu Sport VOF

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.