Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Urifoon bv

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Gezondheidszorg, sociale & medische diensten
Stad Amstelhoek

Over Urifoon bv

Urifoon BV is een Nederlands familie bedrijf dat sinds 1954 is gespecialiseerd in het bieden van oplossingen bij plasproblemen.

In 1954 hebben wij de plaswekker in Nederland geïntroduceerd. Ons succes zit hem naast de uitstekende producten vooral in onze ervaring en persoonlijke betrokkenheid bij de voortgang van onze klanten. Wij zijn een professioneel en hecht team dat zijn motivatie haalt uit het oprecht helpen van mensen met een heel vervelend plasprobleem.

Zowel onze betrokkenheid als onze resultaten hebben ertoe geleid dat we met medische specialisten zijn gaan samenwerken om specifieke signalerings- en trainingsmethoden te ontwikkelen. Dat wij onze ontwikkel- en productieafdeling in Nederland hebben, maakt het snel invullen van specifieke wensen uit de markt en het realiseren van innovaties mogelijk.

Denk hierbij aan slimme horloges en een eigen lijn modieus en wasbaar incontinentie ondergoed onder de geregistreerde naam UnderWunder®. Allemaal geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Onze producten worden in vele landen verkocht. Altijd gebaseerd op dezelfde filosofie en aanpak: Het leveren van de kwalitatief beste producten en de persoonlijke begeleiding bij de training. De onderlinge uitwisseling van ervaringen brengt onze aanpak constant tot een hoger niveau.

Ga jij ons daarbij verder helpen?

Stages bij Urifoon bv

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.