Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Tonsorem

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Stad Maastricht

Over Tonsorem

Wie
Tonsorem is een nieuwe, jonge en out of the box onderneming gevestigd binnen de stadsmuren van het oude Maastricht. Tonsorem is de overkoepelende organisatie van meerdere vernieuwende producten op de online markt.

Wat
Wij zijn de new kid on the block die voortdurend opzoek is naar innovatieve, high in demand producten/diensten en business ideeën. Met als basis onderneming Tonsorem streven we erna deze onderliggende producten, diensten en ideeën op zeer korte termijn te sourcen, marketen en uitleveren. Wij onderscheiden ons door klein te zijn en klein te blijven en door korte lijnen razendsnel te kunnen anticiperen op de vraag van alle markten.

Waar
Ook al is Tonsorem gevestigd binnen de stadsmuren van het mooie Maastricht streven wij erna om niet gebonden te zijn aan onze locatie en zijn wij ervan overtuigd dat het bedrijf niet gebonden is aan een locatie maar eerder aan zijn kenmerken.

Waarom
Wij bij Tonsorem geloven sterk dat klein zijn en klein blijven de key naar succes is. Snelheid en efficiëntie vinden wij erg belangrijk en merken dat nu juist dit ontbreekt bij de meeste online gebaseerde bedrijven. Wij brengen verandering hierin en brengen vernieuwende producten/diensten razendsnel naar de markt.

Stages bij Tonsorem

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.