Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij BrixCRM

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Automatisering en ICT
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Almelo

Over BrixCRM

BrixCRM; Creating happy customers
BrixCRM gelooft in de kracht van je klant écht leren kennen. Daarom doen zij er alles aan om organisaties te helpen duurzame klantrelaties op te bouwen. Dit doen wij door vakkundig advies te geven en passende digitale klantoplossingen te implementeren. Hierdoor bieden wij organisaties de tools en ondersteuning die nodig zijn om optimaal klantgericht te ondernemen zodat ze de waarde voor én van hun klanten kunnen verhogen.
Als volwaardige en betrouwbare partner adviseert, begeleidt, implementeert en ondersteunt BrixCRM vanuit een continu proces op het gebied van CRM. Hierin staan innovatie, klantgerichtheid, transparantie, betrokkenheid en een pragmatische aanpak centraal.
CRM wordt gezien als de implementatie van een strategie, waarmee een bedrijf of instelling beoogt klantrelaties te optimaliseren in termen van klantrendement en klanttevredenheid. ICT wordt daarbij als een ondersteunende factor ingezet.

BrixCRM maakt met het ontwikkelen van digitale klantoplossingen gebruik van bouwstenen voor CRM, Marketing Automation en Marketing Intelligence, klantportalen, e-Commerce, Product Information Management (PIM), BI, Data Analytics en Business Process Management. Daarbij zorgen wij ook voor integraties tussen deze bouwstenen.
Ze werken hierbij met de bewezen tooling van marktleiders als Hubspot, SugarCRM, Microsoft, Magic en IBM.

Het team bestaat uit 40 enthousiaste specialisten die houden van een uitdaging. Vanuit een passie voor klantgericht ondernemen en de software die dit ondersteunt, werkt het bedrijf aan innovatieve en doeltreffende oplossingen, volledig afgestemd op de organisatie van de klant.
BrixCRM is een jonge, ambitieuze organisatie met een open, informele, professionele en betrokken bedrijfscultuur.

Stages bij BrixCRM

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.