Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij INDISHA B.V.

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Cosmetica / Persoonlijke verzorging
Stad Bussum

Over INDISHA B.V.

INDISHA, pure cosmetics & co is een unieke webshop, conceptstore en schoonheidssalon met een selectie van de puurste, eigentijdse & effectieve (niche) cosmetica merken ter wereld. Ons motto : 'Smeer niet op je huid, wat je niet kunt eten'. Dat nemen we heel letterlijk. We checken alle ingredienten van producten persoonlijk. En nemen alleen die producten op die we 100% vertrouwen. Dat scheelt jou uitzoek werk & tijd.

Ik (oprichter Jeanine) ben mijn werkende carriere in 1995 gestart bij l'Oreal als productmarketeer. Later heb ik als interimmer opdrachten gedaan voor o.a. Beiersdorff (Nivea/Labello). Nog zo'n groot cosmetica concern. Van twijfelachtige ingredienten die cosmetica producten bevatten, had je als marketeer geen flauw idee. Daar kwam ik pas achter toen ik een artikel las van een visagiste die zich ging verdiepen wat er in de producten zat waarmee ze werkte. En zich een hoedje schrok! Getriggerd door dit artikel nam ik ook de producten die ik gebruikte onder de loep. Kocht een aantal boeken om me verder te verdiepen in cosmetica ingredienten. En besloot ook te switchen. Het bleek een lastige zoektocht om mooie, pure merken te vinden die ook nog eens werken. Maar ik vond ze!

Steeds meer raakte ik overtuigd dat de cosmetica gezonder & duurzamer moest qua aanbod. En was verontwaardigd over het feit dat al die producten met twijfelachtige ingredienten zomaar verkocht mochten worden. Dat werd de start van INDISHA. Een ecologisch, ecochic concept om andere te verleiden eens een puur cosmetica product te proberen. Door te laten zien dat puur ook mooi & werkzaam kan zijn. En je geen concessies hoeft te doen als je switcht van twijfelachtig naar puur. Ook wilde ik mensen de zoektocht te besparen die ik had gehad.

Nu kon ik zelf bouwen aan een mooi merk. Ecochic beauty merken een platform geven om hun verhaal te vertellen. En mijn (bescheiden) bijdrage leveren aan een duurzamer wereld. Bouw je mee?

Stages bij INDISHA B.V.

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.