Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Beleggingsmaatschappij Wandelpark

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Zakelijke dienstverlening
Stad Amsterdam

Over Beleggingsmaatschappij Wandelpark

Begaan met de wereld en in de overtuiging iets aan haar grootste probleem ‘de klimaatcrisis’ te kunnen veranderen, is BlueKitchen tot de visie ‘Een keukenwereld creëren zonder afval’ gekomen.

Om deze visie uit te voeren gebruiken wij minder grondstoffen, werken we uitsluitend met gezonde materialen, produceren we keukens die langer meegaan en sluiten we de keten om hergebruik te garanderen.

Samen met partnerbedrijven ontwikkelen wij een duurzaam, modulair en circulair keukenconcept, waarbij de 3 elementen People, Planet & Profit op harmonieuze wijze worden gecombineerd.

Piet nam contact op met zijn oud-collega's Don Been en Alex de Kock met wie hij eerder succevolle concepten in de markt heeft gezet (Arenda, Alivra, Staete, Rentinfo). Samen vormen zij nu het team, die de circulaire keuken tot een succes gaan brengen.

Alex, Don en Piet willen met dit initiatief de wereld een stukje beter achter laten, niet alleen voor zichzelf, maar vooral voor hun kleinkinderen en alle kleinkinderen van de wereld

Stages bij Beleggingsmaatschappij Wandelpark

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.