Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Rob Peetoom

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Cosmetica / Persoonlijke verzorging
Bedrijfsomvang Groot (250+)
Stad Haarlem

Over Rob Peetoom

Werken bij Rob Peetoom betekent:
"Je werk kunnen doen in het top segment van de kappersbranche!"

Je geeft onze klanten meer dan een mooie coupe; je biedt hen een beleving in een van onze prachtige salons, van binnenkomst tot en met vertrek. Dit doe je niet alleen door jouw knip- en kleurtalent in te zetten, maar ook door service te verlenen en net dat beetje extra te geven!

Werken bij Rob Peetoom betekent:
"Inspiratie opdoen, en jezelf blijven ontwikkelen!"

Je bezoekt evenementen en kunt deelnemen aan diverse producties zoals modeshows van bekende couturiers. Maar onze stylisten verzorgen ook het haar en make-up bij fotoshoots, op beursen en voor TV producties.
Daarnaast faciliteren en vergoeden wij, voor al onze medewerkers gedurende hun hele dienstverband, trainingen in knip- en kleurtechnieken, visagie, styling en persoonlijke ontwikkeling. Dit gebeurt onder meer aan onze Rob Peetoom Academy, onderscheiden door Intercoiffure in 2013 als beste opleider in de branche!

Werken bij Rob Peetoom betekent:
"Prima arbeidsvoorwaarden!"
Een basissalaris hoger dan de CAO schaal, reiskosten-vergoedingen, opleidingen en een bijdrage in eigen materiaal. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om, door middel van het halen van je targets, je basissalaris verder te verhogen met een driemaandelijkse (netto!) provisieuitkering.

Stages bij Rob Peetoom

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.