Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Njoy

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Entertainment / Events
Stad Alkmaar

Over Njoy

Met heel veel liefde organiseren wij inspirerende online en real life events voor de bruidsparen-to-be en Trouwexperts. Organisatiebureau maakt online mooie sprongen richting de toekomst. Daarom hebben wij per direct een uitdagende en leuke meewerk stageplek op het gebied van online marketing communicatie beschikbaar.

Thessa, eigenaresse van Organisatiebureau NJOY is het brein achter de labels Trouwbeurs Alkmaar, Trouwbeurs Zwolle, Trouwbeurs Online, Trouwexperts Nederland en Weddingtalk Nederland.
Deze bruistablet en teamworker pur sang zit vol ideeën. Heeft ze eenmaal iets in haar hoofd, dan gaat ze er als doelgerichte feelgood manager voor de volle honderd procent voor. Samen met haar vaste team eventmanagers/stylisten vormen zij een hecht team met één doel: Samen een super mooi feest of evenement organiseren en zorgen dat onze klanten en bezoekers maximaal kunnen genieten! Iedereen heeft een achtergrond in de horeca en evenementenbranche. Wij bouwen voor en achter de schermen een feest.

Stages bij Njoy

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.