Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Gebr. Van Kessel B.V

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Techniek / Engineering
Bedrijfsomvang Groot (250+)
Stad Buren

Over Gebr. Van Kessel B.V

Gebr. Van Kessel is een moderne bouwonderneming met een brok aan ervaring op het gebied van civiele techniek. Wij werken dagelijks samen met onze opdrachtgevers aan een leefbaar en bereikbaar Nederland.

Ons werkgebied is verrassend veelzijdig en omvat de disciplines: wegenbouw, civiele techniek en cultuurtechniek, de aanleg van sportvelden en atletiek-/golfbanen, dak-/gevelgroen, terreininrichtingen, beton- en spooronderhoud, betonreparaties, voegovergangen, bronbemaling en horizontale en verticale drainage en versnelde consolidatie (IFCO). Wij werken aan de meest uiteenlopende projecten. Wij ontwikkelen, ontwerpen, adviseren, realiseren, produceren en beheren en zijn daarbij net zo trots op de kleinschalige en/of lokale projecten als de grootschalige complexe projecten.

Gebr. Van Kessel bestaat uit een groep nauw samenwerkende bedrijven, elk met een eigen expertise. Het bundelen van deze expertise stelt ons in staat de markt optimaal te bedienen. Onze kernwaarden staan daarbij altijd voorop: veiligheid, integriteit en duurzaamheid.

Gebr. Van Kessel is al meer dan 65 jaar een begrip in de markt. Sinds 2001 zijn wij onderdeel van het internationaal opererend bouwconcern Koninklijke VolkerWessels.

Solliciteren
Al gretig geworden? Mooi zo! Er wacht je een unieke stageplaats op maat op ons hoofdkantoor in Buren en/of bij onze vestigingen in Dordrecht, Tilburg, en Geesbrug. Mail je CV met motivatie naar stage@kessel.nl

Stages bij Gebr. Van Kessel B.V

3 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.