AB Midden Nederland

Bedrijfsgegevens
AB Midden Nederland
Branche Werving en selectie / uitzendbureaus
Bedrijfsomvang Groot (250+)
Locatie Sliedrecht, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Uitzendbureau AB:
DE FLEXPARTNER VOOR MIDDEN NEDERLAND

Uitzendbureau AB Midden Nederland is één van de grootste personeelsorganisaties voor de agrarische sector, groenvoorziening, techniek, bouw, fruitteelt, transport en grond-, weg- en waterbouw.
Als uitzendbureau leveren wij medewerkers met de juiste mentaliteit, opleiding en ervaring, die samen met u werken aan een gezond bedrijf.

AB Midden Nederland is ontstaan uit een aantal kleinere coöperaties die begin jaren 60 werden opgericht. Het gezamenlijk doel van deze coöperaties was om de continuïteit van agrarische bedrijven te waarborgen bij het wegvallen van de ondernemer. Inmiddels zijn deze samenwerkingsverbanden opgegaan in de grotere, regionale AB’s.

In de loop der jaren is het dienstenpakket flink uitgebreid, maar is het doel is nog altijd hetzelfde: zorgen voor continuïteit binnen de bedrijfsvoering van ondernemers.

Inmiddels is AB ook vele jaren buiten de agrarische sector actief. Zo bieden we vakkundige arbeidskrachten voor bijvoorbeeld de groenvoorziening, bouw en infra, techniek en transport. We richten het vizier op de toekomst, maar verliezen onze afkomst niet uit het oog. Ondernemers weten ons makkelijk te vinden en doen steeds vaker een beroep op AB Midden Nederland als zij op zoek zijn naar vast personeel of tijdelijk personeel die van aanpakken weten.

Juist daarom is AB Midden Nederland uitgegroeid tot dé personeelsvoorziener voor bedrijven in de provincies Zuid-Holland en Utrecht. Dagelijks gaan ruim 1.000 medewerkers aan de slag via AB Midden Nederland.

Bedrijfspresentatie