Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Anno MMX BV

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Marketing, reclame & communicatie
Stad Amsterdam

Over Anno MMX BV

Anno MMX heeft Pararius Office, onze makelaarssoftware, bedacht en gebouwd. Sinds 2014 is Pararius Office onderdeel van Pararius. De makelaarssoftware bedient de makelaars eenvoudig en uitgebreid. Voor het gebruik van Pararius Office is een koppeling nodig met de website van de makelaar. Daarin bieden wij een aantal mogelijkheden. Innovatie en klantenbinding staan hoog in het vaandel bij Anno MMX, met deze twee aspecten proberen we de klant te binden.
Met 180 makelaars als klant is het tijd voor ondersteuning en uitbreiding van het team.
Kom jij ons versterken?

Je opdracht:
Onze makelaars zijn gewend altijd adequaat en vriendelijk geholpen te worden. Jij leidt ze door de software, helpt bij vragen, lost problemen op en werkt nauw samen met de accountmanagers en het IT team. Daarnaast bied je ondersteuning bij het invullen en wijzigen van Template websites voor de makelaar.
Een student heeft bij ons na een paar maanden goede basiskennis en praktijkervaring opgedaan op het gebied van online marketing, software en klantenbinding. De sfeer is buitengewoon gezellig en ondernemend. Zaken worden snel opgepakt en uitgevoerd. Studenten met interesse voor ondernemerschap, slimme internetmarketing, vastgoed en makelaardij, in het bijzonder de huurmarkt, praktijkervaring in bedrijfsvoering en gezelligheid zitten goed bij Pararius Office. Een stage bij Pararius Office geeft veel praktijkinhoud, je wordt gezien als een volwaardige collega met een belangrijk takenpakket en je gaat bij ons professioneel “aan de bak”!
Een stage waarbij 100% van de tijd een onderzoek wordt gedaan, is niet mogelijk en is ook minder nuttig omdat je bij Pararius Office juist operationele zaken pijlsnel kan leren door mee te werken.

Jouw profiel:

- HEAO (CE / MER / IBMS / IBL / BE)
- Je bent accuraat en klantvriendelijk
- Spreekt en schrijft foutloos Nederlands
- Je bent een vlotte, slimme en communicatief sterke student
- Je hebt affiniteit met internet en/of de woningmarkt
- Je kunt goed prioriteiten stellen

Stages bij Anno MMX BV

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.