Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660

Stage lopen bij Auto3000.nl B.V.

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Autobranche
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Voorschoten

Over Auto3000.nl B.V.

Auto3000.nl is in juni 2013 opgestart vanuit de behoefte van consumenten om betrouwbare en betaalbare auto's aan te kunnen schaffen. Een nieuwe auto kost al gauw 10.000 tot 15.000 euro en niet iedereen kan en wil deze bedragen voor een auto uitgeven. In plaats van de budget occasions achterin uit het zicht op het terrein te plaatsen, zetten wij juist deze in het zonnetje! Wij zijn trots op de auto’s die wij verkopen en vinden dat occasions tot ongeveer 5000 euro meer waar voor hun geld bieden dan duurdere auto’s. U zult het met ons eens zijn, het is een mooi gevoel een leuke, bijzondere of sportieve auto te bezitten die nieuw een klein fortuin kostte, maar die u bij ons kunt vinden voor slechts een fractie van dat bedrag?

EMB Ventures B.V. is mede aandeelhouder van Auto3000.nl Alle marketing activiteiten worden vanuit Zoetermeer uitgevoerd met het team van EMB Ventures. Deelnames van EMB Ventures zijn onder andere Sonsbeek & Partners, AFAB financiele dienstverlening, Omzet Plus en in het verleden ook Thuisbezorgd.nl. Je komt dus bij een ervaren team terecht waar kwaliteit en zelfstandigheid wordt gewaardeerd.

Stages bij Auto3000.nl B.V.

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.