Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660

Stage lopen bij Bax Music

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Bedrijfsomvang Groot (250+)
Stad Goes

Over Bax Music

Bax Music is een klantgerichte en innovatieve speler op de markt van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Met het brede assortiment worden muziekliefhebbers en -makers op hun wenken bediend. Het ruime aanbod loopt uiteen van oordopjes, gitaren en drumstellen tot volwaardige licht- en geluidsinstallaties voor evenementen.

De verkoop van Bax Music vindt plaats via de online webwinkels Bax-shop.nl, Bax-shop.fr, Bax-shop.de, Bax-shop.co.uk en de winkels in Goes, Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam. Met miljoenen bezoekers per maand wordt de website druk bezocht. Jaarlijks worden er dan ook ruim honderdduizenden pakketten verstuurd aan onze klanten. Het personeel van Bax Music bestaat uit een jong team van professionals die in een vriendschappelijke sfeer hard werken om een gezamenlijk doel te bereiken. Servicegerichtheid, ambitieus, vernieuwend en professionaliteit zijn de kernwaarden van Bax Music.

Bax Music heeft regelmatig vacatures, kijk voor de actuele vacatures op www.werkenbijbax-shop.nl

Stages bij Bax Music

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.