Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660

Stage lopen bij BearingPoint Caribbean

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Overige
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Stad Rotterdam

Over BearingPoint Caribbean

'We help governments perfom better, faster and smarter.'
• Missie: Gevoed door de passie en expertise van 's werelds meest toegewijde consultants, helpen we bij BearingPoint de overheden binnen Nederlands Caribisch gebied dag in dag uit bij het oplossen van hun meest urgente uitdagingen. Hierbij zijn we van strategie tot uitvoering hiervan betrokken.
• Het oplossen van uitdagingen: Door overheden te helpen in de uitdagende transformatie van visie tot beleid en vervolgens concrete projecten, bieden we een actieve bijdrage aan het welzijn van onze medeburgers. Hands-on oplossingen voor deze uitdagingen is wat wij door middel van ons IT & Management consultancy team bieden. Met ruim 25 jaar ervaring in de overheidssector, genieten we ontzettend van wat we doen.
• Smart Islands: Het ideale beeld dat wij hebben met ons 'Smart Island' - strategie is dat er een omgeving wordt gecreëerd waarin de burgers kunnen genieten van het gemak van snelle, effectieve en betere overheden.

Stel je een land voor:
o Met een gebalanceerde begroting en voldoende financiële middelen om prioriteiten te realiseren,
o Met effectieve en snelle overheidsprocessen die voor een goede service aan de burgers zorgen,
o Een land waar de overheid in staat is om een rechtvaardige omgeving te bieden aan iedereen.

Wij zijn eraan toegewijd om het 'Smart Island' ideaal mogelijk te maken.
Om dit te realiseren richten we ons op drie van de 'must-have' fundamenten voor succesvolle overheden:
1. Voldoende inkomen,
2. Betaalbare sociale zekerheid,
3. Efficiente regulering.

Verder hebben we ruime ervaring in onderstaande gebieden van de overheid:
• belasting,
• Sociale Zekerheid & Zorg verzekering,
• Vergunningen

TEAM
'All we are and all we can do is because of our team'! Met de expertise van ons dynamische team van circa 80 IT & Management consultants zijn we in staat om de dagelijkse uitdagingen aan te gaan. Naast de harde doelstellingen, maken we dankzij de gemoedelijke sfeer en het open cultuur ook genoeg ruimte voor gezellige bedrijfsevenementen die de onderlinge samenhang alleen maar versterken. Je komt dan niet alleen terecht in een dynamisch en divers team van experts, maar wordt ook opgenomen in de positieve sfeer dat het werken met een jong team met zich meebrengt.

Klinkt het wonen en werken in ‘the Caribbean’ jou als muziek in de oren? Wil je daarbij deel uitmaken van dit dynamische team, waarbij je vanaf prille fase betrokken wordt in het bouwen van betekenisvolle oplossing die bijdragen aan het welzijn van onze Caribische landen? En spreekt een uitdagende rol met doorgroeimogelijkheden jou aan? Dan is BearingPoint Caribbean iets voor jou! Zou je meer willen weten over het werken bij ons in het bijzonder en het wonen op Curaçao in het algemeen, knoop dan een oriënterend gesprek aan met onze recruiter Shadee Braun en laat je formeren.
In de tussentijd al benieuwd naar hoe onze Business Consultants hun werkweek invullen, lees dan mee met hun blogs op www.facebook.com/bearingpointcaribbean.

Stages bij BearingPoint Caribbean

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.