Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Brinks Carrosserieen BV

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Stad Hengelo (OV)

Over Brinks Carrosserieen BV

Brinks Carrosserieën vertelt het verhaal van een Twentse onderneming, welke zich in 80 jaar heeft ontwikkeld van een klein carrosseriebedrijf tot een gerenommeerde Twentse onderneming met een breed productenpakket die ook aan grote multinationals zijn diensten aanbiedt.

Brinks Carrosserieën is daarbij een totaalleverancier, een carrosseriebedrijf waarbij het produceren van alle soorten laadbakken en specifieke opbouwen een onderdeel vormt uit het totale productenpallet.

Zo behoren ook trailer- en laadklepservice, schadeherstel, renovatie en aanpassingen aan alle soorten opbouwen tot het producten en diensten pakket.

Ook zijn wij dealer van de top op autolaadkraan gebied: HIAB. Vanuit de zeer vele mogelijkheden vanuit het HIAB-gamma leveren en bouwen wij allerlei soorten autolaadkranen op, Van minder dan 1 ton tot meer dan 100 ton hijsvermogen. Daarnaast worden uiteraard ook de haakarmen en portaalsystemen van HIAB verkocht en opgebouwd door ons bedrijf.
Verkoop en opbouw van containerlaadsystemen van VDL is daarbij al de nodige jaren een van onze specialiteiten.

Door onze gekwalificeerde, goed opgeleide medewerkers en het streng selecteren van onze toeleveringspartners, is Brinks Carrosserieën inmiddels bekend om de hoge kwaliteit en goede afwerking van onze producten, onze diensten en om onze innovatieve oplossingen.

Om totaalleverancier te kunnen zijn beschikt Brinks Carrosserieën over een zeer veelomvattende outillage inclusief een geheel eigen spuiterij, waardoor wij onze klanten full-service oplossingen kunnen aanbieden. Een bijkomend voordeel is dat wij op deze wijze onze eigen hoge kwaliteitsstandaards op onze gehele dienstverlening en productenrange kunnen doorvoeren.

“Alleen topkwaliteit is goed genoeg” is een uitdrukking die wij binnen Brinks Carrosserieën vaak bezigen. Wij geloven dat door het leveren van de optimale kwaliteit/prijsverhouding en topkwaliteit in dienstverlening er uiteindelijk een lagere km-kostprijs bij u als klant ontstaat. Daarmee kunnen wij uw activiteiten mede helpen naar een hoger plan te tillen. Dat zorgt uiteindelijk voor langdurige relaties, iets waar wij naar streven.

Stages bij Brinks Carrosserieen BV

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.