Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Brusno Dienstverlening Amsterdam

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Transport / Logistiek
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Amsterdam

Over Brusno Dienstverlening Amsterdam

Brusno Dienstverlening

Brusno Dienstverlening is opgericht in 1989 door Paul Brughuis en Peter Snoeijs. Door samenvoeging van hun achternamen ontstond de naam Brusno. In de loop der jaren is Brusno Verhuisservice uitgegroeid tot een gerenommeerd detacheringsburo met filialen in Amsterdam en Utrecht en is de naam inmiddels veranderd in Brusno Dienstverlening bv. Het feit dat beide directeuren nog steeds actief deelnemen in het bedrijf en het vak door en door kennen, draagt bij aan de goede sfeer binnen Brusno.

Om zo goed mogelijk aan de eisen van onze klanten te kunnen voldoen en om de kwaliteit te waarborgen hanteert Brusno Dienstverlening bv een opleidingsplan, zodat al ons personeel aan de benodigde veiligheids en bekwaamheidscertificeringen voldoet en kunt u naast verhuispersoneel personeel ook voor andere dienstverlening bij Brusno Dienstverlening bv terecht. Zoals het huren van:

een verhuislift,assistent verhuizers,ervaren (voorman) verhuizers, heftruckchauffeurs, verreikerchauffeurs, vrachtwagenchauffeurs, overzee-inpakkers, meubelmonteurs etc.

Stages bij Brusno Dienstverlening Amsterdam

4 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.