Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660

Stage lopen bij Bureau Verkeersregelaar Nederland BV

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Facilitaire dienstverlening
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Amsterdam-Zuidoost

Over Bureau Verkeersregelaar Nederland BV

Bureau Verkeersregelaar Nederland is gespecialiseerd in het leveren van gecertificeerde verkeersregelaars en alle aansluitende randzaken.

Het verkeer vraagt vandaag de dag om getrainde professionals en ervaren gecertificeerde verkeersregelaars om op te treden bij evenementen, infrastructurele projecten of wegwerkzaamheden. Bureau Verkeersregelaar Nederland (hierna BVN), heeft verkeersregelaars in dienst die niet alleen getraind worden op het regelen van verkeer, maar ook op de dynamiek van grootschalige evenementen met veel mensen op relatief kleine ruimtes. Dat maakt ons goed voorbereid op de meest uiteenlopende omstandigheden. De kennis en kunde van onze organisatie wordt al door gemeenten, politie en evenementenorganisaties erkend.

BVN beschikt over een jong en dynamisch team van gecertificeerde verkeersregelaars. Deze verkeersregelaars zijn landelijk inzetbaar, zowel op evenementdagen als op niet-evenementdagen.

Stages bij Bureau Verkeersregelaar Nederland BV

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.