Cloudiction

Bedrijfsgegevens
Cloudiction
Branche Automatisering en ICT
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Broek in Waterland, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Cloudiction is een ambitieus en professionele ICT-dienstverlener gevestigd in de regio Amsterdam.

Cloudiction Global IT Works richt zich op organisaties, die behoefte hebben aan een betrouwbare partner, die is gespecialiseerd in het adviseren, leveren, implementeren en beheren van ICT-oplossingen.

Sinds 1991 zijn wij actief waardoor wij beschikken over jarenlange ervaring en know-how. Wij nemen samen met u de verantwoordelijkheid om tot een goede en stabiele automatiseringsoplossing te komen. Een oplossing die werkt én blijft werken.
Daarbij zien wij IT als bepalende factor om deze veranderingen te volgen en noodzakelijke aanpassingen mogelijk te maken.

In 2003 is Cloudiction al begonnen met het leveren van Cloud diensten gehost vanuit meerdere gecertificeerde datacenters in Nederland. Onze Cloud bestaat uit verschillende ‘bouwstenen’ die op flexibele basis zijn af te nemen.
Wij begrijpen dat de cloud geen doel is maar een middel. Bijvoorbeeld om een kostenbesparing te realiseren of om de flexibiliteit van uw organisatie te vergroten.

Daarnaast richt Cloudiction zich op organisaties die (tijdelijk) behoefte hebben aan extra capaciteit op het gebied van IT personeel.

Cloudiction is een absolute specialist in het beheren van ICT infrastructuren. Dat vraagt om specifieke kennis van haar mensen. Vandaar dat zij uitgebreide aandacht besteden aan het wervings-, selectie- en opleidingstraject van haar specialisten. Cloudiction zet zich graag in om uw ICT-oplossing zorgeloos te laten werken.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.