Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij DOCCO

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Financiën, administratie & accounting

Over DOCCO

"DOCCO is een enorm gedreven IT advies- & consultancybureau dat accountantskantoren helpt om te innoveren en ICT optimaal in te zetten.”

DOCCO is actief in de financiële dienstverlening (accountancymarkt) en begeleidt bedrijven op het snijvlak van IT & Business. DOCCO is sparringpartner van directeuren als het gaat om strategische ICT vraagstukken en levert consultancy rond de (optimale) inzet van software. Door de uitgebreide branchekennis is DOCCO in staat om accountantskantoren op alle (IT) terreinen te begeleiden. Daarnaast verzorgt DOCCO regelmatig trainingen op het gebied van ICT implementatie, procesoptimalisatie en verandermanagement. Sinds de oprichting in 2013 is hard gegroeid tot een toonaangevend advies- & consultancybureau in de branche. Met regelmaat worden er publicaties uitgebracht. Recent is DOCCO ook gestart met het ontwikkelen van tools- en softwarekoppelingen. Tenslotte organiseert DOCCO sinds twee jaar de Accountancy Expo; een groot IT innovatie evenement in de accountancymarkt met meer dan 50 leveranciers en 750 bezoekers.

DOCCO kenmerkt zich door een jonge ondernemende en dynamische mentaliteit en een creatieve aanpak. We zijn enorm gedreven om ICT optimaal bij onze klanten in te zetten. Door onze proactieve werkwijze verassen we de accountancymarkt met regelmaat. Dat geeft ons werkplezier en energie! Zo dragen we bij een innovatie en vernieuwing in een doorgaans traditionele sector.

Stages bij DOCCO

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.