Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660

Stage lopen bij De Groot Online Consultancy

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Marketing, reclame & communicatie
Stad Venlo

Over De Groot Online Consultancy

Al sinds 2002 timmert DGOC aan de weg als specialist in online marketing. Destijds begonnen onder de naam De Groot Multimedia Design is dit in de loop van de jaren ontwikkeld van het maken en onderhouden van websites tot het adviseren van bedrijven op het gebied van online marketing. Sinds 2013 gaat de organisatie verder onder de vlag De Groot Online Consultancy, kortweg DGOC.

Over Marc de Groot
Oprichter Marc de Groot heeft al tijdens zijn studie HBO Communicatie in Rotterdam vele online projecten opgepakt. Zo studeerde hij af bij het zoekmachine marketing bureau Jeroen.com op virtuele gemeenschappen voordat Facebook zijn intrede deed en werd hij al snel eigenaar van enkele succesvolle webwinkels. Na een langdurig dienstverband bij Read & View als Online Sales Manager besloot Marc volledig op eigen benen verder te gaan met de eigen webwinkels en het geven van online marketing advies aan bedrijven.

Stages bij De Groot Online Consultancy

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.