Dentsu Aegis Network

Bedrijfsgegevens
Dentsu Aegis Network
Branche Media & informatie
Bedrijfsomvang Groot (250+)
Locatie Amsterdam, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Wie zijn wij?
The Story Lab is een content bureau dat investeert in premium content, deze creëert en distribueert in samenwerking met de bureaus van Denstu Aegis Network. The Story Lab creëert content belevingen voor consumenten en verspreid deze binnen de relevante kanalen. Het doel is om de doelgroep richting het product of dienst toe te laten bewegen in plaats van het te pushen. Hiermee bieden wij een unieke service binnen de huidige mediabureau branche. Wij werken onder andere voor: Kellogg’s, Philips, Opel, BCC, Chio, EMTÉ Supermarkten en Jupiler.
Bekijk onze internationale website om een betere indruk te krijgen van The Story Lab: http://storylab.com/

Wie is Dentsu Aegis Network?
Dentsu Aegis Network Netherlands is het moederbedrijf van 10 gespecialiseerde media-, marketing- en communicatiebureaus. De bureaus: Carat, Vizeum, iProspect, Amplifi, Amnet, Posterscope, Isobar/Social Embassy, ACHTUNG!/mcgarrybowen, The Story Lab en DAN DNA, werken samen aan de beste geïntegreerde merk-, media- en digitale communicatieoplossingen voor lokale en internationale klanten.
Met een gespecialiseerd aanbod dat alle aspecten van het digitale spectrum beslaat, is Dentsu Aegis Network de nummer 1 in digital in Nederland. Zie ook: www.dentsuaegisnetwork.nl

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.