Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660

Stage lopen bij Doorrood Persuasive Agency

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Zakelijke dienstverlening
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Apeldoorn

Over Doorrood Persuasive Agency

Overtuigingskracht komt voort uit overtuiging. Weten waar je goed in bent en daar naar durven handelen. Doorrood is ijzersterk in het naar boven halen van de merkessentie en het uitdragen van die essentie in creatieve communicatie. De kwaliteiten, opvattingen en ideeën van een merk moeten doorklinken in communicatie en gedrag. Een merk dat één is in denken, zeggen en doen kan de wereld aan.

Doorrood werkt met overtuigingskracht. Psychologen en economen doen al jaren wetenschappelijk onderzoek naar gedragsbeïnvloeding en de verleiding van het onderbewuste. Robert Cialdini, Dan Ariely en BJ Fogg zijn hier enkele voorbeelden van.

Als Persuasive Agency gebruiken wij deze wetenschappelijke onderzoeken op eigenzinnige wijze voor de ontwikkeling van overtuigende communicatieconcepten en -middelen waarmee merken zich kunnen ontwikkelen tot een merk van betekenis. Dat wil zeggen: een merk dat van invloed is op wat mensen denken en doen.

Stages bij Doorrood Persuasive Agency

3 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.