Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Emma Safety Shoes BV

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Techniek / Engineering
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Stad Brunssum

Over Emma Safety Shoes BV


We care, work safe!

Bij Emma staat zorg voor maatschappij, mens en een veilig en fair product centraal.

Extremely safe products.
Veiligheid van beschermingsmiddelen staat centraal in ons doen en laten. Daartoe werkt Emma samen met leveranciers en partners om het beste “uit de markt te halen” voor “best in class” producten die wij zelf efficiënt produceren, ten dienste van een zorgeloze veiligheid van onze Europese klant. Indien nodig - tot behoud van de uniciteit - worden producten klantklaar gekocht. In marktniches is Emma innovatief en productleider. Goed naar onze klanten luisteren en business intelligence zorgen dat klantbehoeften en services gedurfd worden door vertaald in een landen- en marktgetuned productassortiment in de Europese markt.

Inclusief ondernemen.
Emma stelt alle medewerkers in staat het beste van zichzelf te geven: Groei en ontwikkeling staan centraal in een uitzonderlijk personeelsbeleid dat wordt gedragen door mensen met een bijzondere positie in de arbeidsmarkt, aan wie wij die verantwoordelijkheid geven, die zij naar hun eigen vermogen kunnen dragen. Sociale innovatie zorgt voor behoud van de aansluiting met de sociale arbeidsmarkt en maatschappelijke ontwikkelingen, waaronder de transitie van verzorgings- naar participatiestaat, zodat bijzondere werkgelegenheid duurzaam blijft behouden.

MVO
Emma participeert in de samenleving en onderneemt verantwoord met goede en eerlijke (fair trade) producten met respect voor milieu (greening the supply chain). Emma is partner van MVO Nederland en werkt volgens de MVO ISO 26000. Emma voldoet verder aan de ISO 9001-norm en staat op de hoogst trede op de Prestatielader Sociaal

Stages bij Emma Safety Shoes BV

3 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.