Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660

Stage lopen bij Fitplein

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Marketing, reclame & communicatie
Stad Amsterdam

Over Fitplein

Fitplein.nl is hét platform dat Nederland inspireert en met wekelijkse blog bijdragen en super sexy recepten jou uitdaagt gezonde gewoonten een praktische plek te geven in jouw steeds gezondere lifestyle!

Fitplein heeft drie aparte webshops:
www.superfoodmarkt.nl
www.ontgiften.nl
www.optimaalwater.nl

Binnen www.superfoodmarkt.nl kun je terecht als je hoogwaardige voeding en voedingsupplementen zoekt. Alles is puur natuur, biologisch en zoveel mogelijk rauw, want alleen het allerbeste hebben wij voor je geselecteerd.

Wat hebben ‘dure’ superfoods of andere hoogwaardige voedingsstoffen eigenlijk voor zin als je (een tijd) niet goed voor je lichaam hebt gezorgd? Als je het ‘vergiftigd’ hebt door te roken, door alcohol te drinken, door teveel suiker en vet te eten, door teveel bloot te staan aan stress en te weinig slaap, of misschien wel door bovenmatig medicijngebruik? Om zo maximaal mogelijk te profiteren van goede voedingsstoffen, is het belangrijk dat je lichaam zo schoon mogelijk is. Op www.ontgiften.nl kun je terecht als je je lichaam (intensief) wil reinigen.

Wat consumeren wij het meest? Water. Wat is het grootste bestanddeel in ons lichaam? Water. Hoe belangrijk is het dan dat wij zo goed mogelijk water tot ons nemen? Voor het optimaliseren van water kun je terecht op www.optimaalwater.nl.

Fitplein.nl BV
Veemarkt 103-105
1019 CA Amsterdam
+31 (0)20 30 90 400

Stages bij Fitplein

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.