Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660

Stage lopen bij Huisman Equipment B.V.

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Olie / Gas / Energie
Bedrijfsomvang Groot (250+)
Stad Schiedam

Over Huisman Equipment B.V.

Huisman staat voor innovatie, kwaliteit, eigenaarschap, klantgerichtheid, veiligheid en teamwork. Deze waarden zijn een reflectie van onze identiteit. In onze identiteit ligt de kern van het succes van Huisman. Wij zijn trots op wie wij zijn en de producten die wij maken!

Huisman heeft sinds haar oprichting in 1929 een rijke historie opgebouwd. Door onze Nederlandse ondernemersgeest zijn wij uitgegroeid van een klein staalconstructiebedrijf tot vooraanstaand leverancier van complexe on- en offshore systemen. Op basis van klantspecificaties, wordt bij Huisman dagelijks gewerkt aan innovaties op het gebied van kranen, pijplegsystemen en boorsystemen, al dan niet in combinatie met een compleet scheepsontwerp.

De kracht van Huisman ligt in het volledig in eigen beheer ontwerpen en produceren van hoogstaande systemen, van concept design tot turn-key delivery. Wij willen in de markt bekend staan voor het leveren van wat wij beloven: een concurrentievoordeel voor onze klanten door middel van kwalitatief hoogwaardige oplossingen en diensten die consequent de beste zijn in haar klasse.

Wij streven er naar om onze oplossingen en ons serviceniveau uit te laten groeien tot de standaard binnen de industrie. Van onze medewerkers verwachten wij dat zij zichzelf continu uitdagen om innovatie, kwaliteit en veiligheid naar het volgende niveau te brengen. Bij Huisman leggen we de lat hoog. Onze medewerkers excelleren in probleemoplossend vermogen, technisch vernuft en creativiteit. Alleen dan kunnen wij verder bouwen aan een sterke en solide reputatie in de markt.

Huisman gelooft in het ontwikkelen van talent. Binnen een informele bedrijfscultuur krijgen onze juniors, afstudeerders, stagiairs en werkstudenten de kans om zich te ontplooien tot professional. Persoonlijke ontwikkeling, zowel technisch inhoudelijk als op persoonlijke vaardigheden, staat hoog in het vaandel.

Technisch specialist worden? Intern doorgroeien richting projectmanagement? Internationale ervaring opdoen? Bij Huisman is veel mogelijk. Wij dagen je uit zelf sturing te geven aan je carrière!

Wil jij, net als wij, de beste zijn in je vak?

Stages bij Huisman Equipment B.V.

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.