Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij INCO Business Group

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Juridische diensten
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Amsterdam

Over INCO Business Group

Inco Business Group is een advies- en dienstbureau voor ondernemers, bestaand uit een team van juristen en adviseurs. We informeren en adviseren ondernemers over alle mogelijkheden rond (internationaal) zakendoen. Wij zijn gevestigd in Breda, en sinds kort in Amsterdam (waar we op zoek zijn naar nieuwe medewerkers)

Denk daarbij aan het oprichten van een onderneming in Nederland of in het buitenland, het optimaliseren van je belastingsituatie of het inrichten van je boekhouding. Naast advies bieden we diensten die zakendoen makkelijker maken, zoals een bedrijfsoprichting, een virtueel kantoor of een buitenlandse bankrekening. Daarbij denken wij graag een stap verder dan andere dienstverleners en adviseurs. Waar een notaris alleen zal kijken naar de oprichting van een BV en een belastingadviseur vaak heel conservatief blijft in zijn advies, denken wij out of the box. We houden niet vast aan een voorbedachte structuur, we denken met je mee.

Meer dan 1000 ondernemers zijn inmiddels op deze manier door ons begeleid. We hebben ervaring opgedaan met de typische problemen van branches zoals de offshore industrie, e-commerce, affiliate marketing, import en export, intellectueel eigendom en onroerend goed. We doen zaken met partners over de hele wereld, hebben een groot netwerk in de accountancywereld en de financiële sector en zijn actief in vrijwel alle gerenommeerde offshore jurisdicties ter wereld, waaronder Cyprus, Dubai, Luxemburg, Mauritius, Panama, Hong Kong, Seychellen en Zwitserland. Voor onze organisatie zijn wereldwijd meer dan 50 fiscaal juristen, accountants, advocaten en administratief medewerkers actief, waarvan er 11 werkzaam zijn in Nederland.

Onze diensten
Onze diensten zijn niet alleen aantrekkelijk voor grote ondernemingen maar ook voor kleine en middelgrote ondernemers en consultants. Hoewel wij gespecialiseerd zijn in buitenlandse oprichtingen, zijn ook lokale ondernemers bij ons aan het juiste adres. Daarnaast richten wij ons op reizende ondernemers, ook wel digitale nomaden genoemd. Naast advies bieden we ook diensten die zakendoen makkelijker maken.

Onze business coaches kunnen je begeleiden bij het oprichten en beheren van een bedrijf, zowel in Nederland als in het buitenland. We helpen je dan bijvoorbeeld bij het kiezen van de juiste rechtsvorm en alles wat te maken heeft met de oprichting, zoals het opmaken van de statuten, de inschrijving bij het handelsregister en de betaling van overheidscontributies. Een bedrijfsoprichting is in de meeste gevallen binnen 48 uur verzorgd, waardoor je snel aan de slag kunt.

Ook kunnen we je begeleiden bij het oprichten van een virtueel kantoor, zoals een zakelijk vestigingsadres. Dat is een goede manier om lokale aanwezigheid te creëren. Een virtueel kantoor is vooral interessant voor ondernemers die producten of diensten op afstand leveren, en voor zogenoemde Stipsters (StartupHipsters) die graag laagdrempelig ondernemen. We helpen je dan onder andere bij het oprichten van een postadres of postbus, het doorschakelen van een telefoonnummer of het creëren van een flexibele kantoorruimte.

Stages bij INCO Business Group

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.