Identity Games

Bedrijfsgegevens
Identity Games
Branche Marketing, reclame & communicatie
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Rotterdam, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Identity Games is een Nederlands spellenbedrijf. Al meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen, produceren en verkopen van (bord)spellen. Onze missie luidt: Breng je huiskamer tot leven! Als makers begrijpen wij als geen ander welke eisen aan een bordspel gesteld worden. En dat zie je in onze producten terug. Een spel van ons leeft, dat zie je, merk je en beleef je!

Inmiddels verkopen wij ruim 30 spellen in de winkel. Onze bekendste titels zijn Boom Boom Balloon, Wildlife en Sealife, het spel van de Lama's, Kikker speelt Tikkertje, Penny Paarden Spel en Nijntje verstoppertje spelen.
Sinds 2006 vallen wij vrijwel jaarlijks in de prijzen bij de ‘Speelgoed van het Jaar’ verkiezing.

Identity Games exporteert ook naar meer dan 50 landen en ook in het buitenland mochten wij al een aantal prijzen ontvangen, o.a. de Toy Innovation Award en Creative Child Award. Internationaal hebben we een inkoopkantoor in Hong Kong en een vestiging in Seattle.

Sinds februari 2015 hebben wij een nieuwe tak van sport toegevoegd: het ontwikkelen en produceren van give-aways op maat. Dit doen wij onder de naam Orange Dog.

Voor elk moment, voor elk budget, altijd creatief en nooit zomaar iets met een logo er op!

Bedrijfspresentatie