Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Johnson Health Tech Netherlands B.V.

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Sport / Recreatie
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Stad Houten

Over Johnson Health Tech Netherlands B.V.

HET DOEL VAN MATRIX FITNESS IS DUIDELIJK: wij willen fitness toestellen maken die opvallen, uitblinken en nieuwe normen in de branche bepalen. En dat is precies wat we tot nu toe hebben gedaan. Maar dat is nog maar het begin. Elke keer als we een nieuw product introduceren vragen we ons meteen af hoe we het beter kunnen maken. Misschien is dat de reden waarom onze toestellen meer aandacht trekken en minder onderhoud nodig hebben dan de toestellen van de concurrentie.

Matrix is een dochteronderneming van Johnson Health Tech, Ltd. (JHT). Johnson Health Tech fabriceert al sinds 1975 kwaliteitsfitnesstoestellen en is de snelstgroeiende fabrikant van fitnesstoestellen ter wereld. Het bedrijf is ISO 9002- en 9001-gecertificeerd. JHT heeft 19 dochterondernemingen in verschillende landen en beschikt over de benodigde bronnen en middelen om technologisch zeer geavanceerde toestellen op de markt te brengen. Bovendien kan het bedrijf door schaalvoordelen de best mogelijke waarde leveren.

INNOVATIE
Al vanaf het begin levert Matrix karakteristieke toestellen met een superieur industrieel ontwerp en een moderne uitstraling. Matrix was een pionier in het gebruik van grote buizenconstructies voor krachttoestellen. Onze toestellen vallen extra op in sportscholen waar jarenlang alles hetzelfde eruitzag. Wij hebben de ontwerpnorm bepaald waar anderen nu naar streven.

En het veranderen van de branchenormen beperkte zich niet alleen tot de esthetische waarde van onze krachttoestellen. Het uit zich ook in de technologische innovaties van de nieuwe toestellen, zoals de Hybrid Cycle in 2006, gevolgd door de Ascent Trainer, de T7xe-loopband, de krachtapparatuur uit de G7-serie en de Krankcycle.

Matrix is één van de beste fitnessmerken ter wereld en die titel nemen wij zeer serieus. Alleen al in de afgelopen twee jaar hebben we meer innovatieve en unieke concepten op de markt gebracht dan welk ander merk dan ook. Dit kunnen we doen door de combinatie van een getalenteerd ontwikkelteam en de exclusieve partnerschappen met partijen in onze eigen branche, maar ook uit andere bedrijfstakken. We kiezen partners die uitblinken in hun vakgebied en die samen met Matrix de fitnessbranche opnieuw vorm willen geven.

Met onderzoeks- en ontwikkelingsteams in de Verenigde staten, Taiwan en Shanghai, plus dochterondernemingen verspreid over zes continenten, kunnen we maatstaven voor goede praktijken opstellen van markt tot markt en alles wat we doen toetsen aan de strengste internationale regels.

Stages bij Johnson Health Tech Netherlands B.V.

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.