Werkgevers Plaats vacature

Stage lopen bij Koninklijke Stichting Defensiemusea

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Stad Utrecht

Over Koninklijke Stichting Defensiemusea

De Koninklijke Stichting Defensiemusea (KSD) is de overkoepelende organisatie van de vier defensiemusea: het Nationaal Militair Museum te Soest, het Marinemuseum te Den Helder, het Mariniersmuseum te Rotterdam en het Marechausseemuseum te Buren. Het bedrijfsbureau van de KSD is gevestigd in Utrecht en zorgt voor de aansturing en de ondersteuning van de vier defensiemusea zodat deze zich optimaal kunnen concentreren op de museale processen. In het bedrijfsbureau zijn onder andere de disciplines P&O, Finance en Marketing ondergebracht.
De defensiemusea stellen de relatie tussen krijgsmacht en samenleving centraal. Gezamenlijk doel is het publiek op actieve wijze inzicht te geven in en te laten reflecteren op menselijk handelen in tijden van oorlog en conflict vanuit zowel historisch als actueel perspectief. Dit doen zij door middel van actuele verhalen van echte mensen in situaties van oorlog en dreiging, met behulp van uitgebreide collecties, inspirerende tentoonstellingen en aansprekende activiteiten.
De afdeling P&O bestaat uit alleen de P&O Adviseur (32u per week werkzaam) en deze legt verantwoording af aan de Manager Bedrijfsbureau. De organisatie telt ongeveer 63 fte.

Stages bij Koninklijke Stichting Defensiemusea

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.